ZWEMBAD

WARDER

Weersverwachting

Warder
NB: Uw browser (IE 8.0 of ouder) blokkeert dit weerbericht. Bekijk deze pagina met Firefox, Chrome, Opera of IE 9.0 en nieuwer. Klik op onderstaande link om het weerbericht te zien. Meer weer in Warder

Sponsoren

Sponsor ons!


Uw bedrijfsnaam of -logo hier?


Wordt sponsor!
Klik hier.

Adres & Route

Zwembad Warder
IJsselmeerdijk 6A
1473 PP WARDER

» Plan uw route

Over Ons

Wie zijn wij?
Wij zijn een bloeiende vereniging, opgericht op 12 februari 1913, gelegen aan de IJsselmeerdijk aan het einde van de Badhuisweg te Warder. Wij zijn daar actief met een aantal mensen om jong en oud uit de gemeente Zeevang en ook daarbuiten in het zomerseizoen een heerlijk ontspannende dag te bezorgen. Dit doen we momenteel met 5 bestuursleden en ongeveer 20 medewerkers die voor ons in de kantine staan. Alles geheel en al op vrijwillige basis, en dat willen wij zo houden. Dit alles zonder overheidssubsidie!

Wat bieden wij?
Wij bieden een prachtig stuk terrein met enorm veel ruimte, een speelweide met goed onderhouden speeltoestellen, een peuterbad, een kantine, kleedhokjes, toilletten en douche en natuurlijk het frisse zwemwater van het IJsselmeer.

Waarom deze website?
Wij willen dit allen in de Gemeente Zeevang behouden, en daarbij kunnen wij wel wat extra hulp gebruiken.

Waarom hebben wij uw hulp nodig, vraagt u zich wellicht af?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wij zoeken enthousiaste mensen die in de zomermaanden wel eens een uurtje over hebben, en dit graag achter de dijk willen doorbrengen en ons willen assisteren bij onze werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit snoeien, schilderen, maaien, het onderhoud van het peuterbad. En waar we niet snel genoeg aan hebben zijn kantine-medewerkers en mensen die bij de kaartverkoop willen hebben helpen. Want vele handen maken dat U dat dan niet te vaak hoeft te doen. Voor de kantine-medewerkers maken wij een rooster. Dit gebeurt in goed overleg. Met vakantie e.d. wordt uiteraard rekening gehouden. U bent altijd met tenminste twee personen in de kantine en het belangrijkste is dat het ook nog gezellig is om te doen. Indien er geen aanvulling van nieuwe kantine-medewerkers komt dan bestaat de kans dat de kantine op een mooie dag helaas niet open kan in verband met gebrek aan kantine-medewerkers. En dat is wel het laatste wat wij willen!

Wat nu te doen?
Lijkt dit U wat? Geef U dan op als vrijwilliger voor Zwembad Warder!
Kijk snel op de Contact-pagina.